Mad & Drikke

Udvidelse og ombygning af køkkenet i Sløjfen 

På Favrskov Kommunes budget for 2023 er der afsat 2,5 mio. kr. til en udvidelse og ombygning af køkkenet i Sløjfen. Der foreligger endnu ikke en endelig tidsplan for arbejdet, men fra d. 1. juni til d. 1. oktober 2023 vil det ikke være muligt at bestille forplejning i forbindelse med møder og arrangementer i huset. I samme periode er det ikke muligt, at låne eller leje Café Sløjfen.  

Forpagtningen af Café Sløjfen vil komme i udbud i løbet af foråret 2023. 

Fester og forplejning

Café Sløjfen har for nuværende ikke en fast åbningstid, men ønsker du at benytte den til eksempelvis din strikkeklub, kortklub, mødregruppe eller anden aktivitet, så kontakt Sløjfen på tlf. 8964 1585 for at høre mere om mulighederne for at benytte lokalet.

Du kan selvfølgelig fortsat holde dine private fester i caféen.  Der betales lokaleleje samt forbrug og rengøring, og Lone Rasmussen står, mod aftalt timeløn,  til rådighed ved alle private fester med hjælp til forberedelser og efterfølgende kontrol af køkken. Madleverandør aftales med Lone, som også tilbyder drikkevarer til festen.

Lokaleleje er pr. time: 167 kr. på hverdage og 223 kr. i weekender. Hvis lokalet er ledigt kan man, efter aftale, dække bord dagen før festens afholdelse.

Ring til os på 89 64 15 85 og hør nærmere om mulighederne eller kontakt Marianne Vollmer (mahv@favrskov.dk) på Hadsten Bibliotek.

Kontakt Sløjfen

Fra Sløjfen