Mad & Drikke

Ny forpagter af Café Sløjfen!

Fra d. 1. oktober 2023 kan vi endelig igen byde på mad fra husets nye køkken. Forpagteren af caféen er Skafferiet og Jon Ahrensbach. Det er en veletableret forretning med erfaren kok og virksomhedsejer bag, der snart rykker ind som forpagter af café og køkken i Sløjfen. Siden 2013 har Jon Ahrensbach drevet Skafferiet i Hinnerup. Jon Ahrensbach glæder sig over at aftalen er kommet i stand.
– Jeg brænder for kultur i bred forstand og for at skabe liv og oplevelser. For mig kan mad og madrelaterede oplevelser både være understøttende for kulturen i det hele taget, men også være et kulturtilbud i sig selv. Og som sådan er forpagtningen af køkkenet i Sløjfen en drømmeopgave for Skafferiet og mig personligt, da der netop er mulighed for at arbejde med begge sider her. Det er intentionen at køkkenet skal fungere som et åbent og levende værksted, og husets gæster skal opleve køkkenet som et kulturtilbud på linje med de andre tilbud i huset. Vi vil tilbyde mad og oplevelser på et højt niveau, både til hverdagens møder, frokoster, aftensmad og til mere festelige lejligheder i og ude af huset.
det er muligt allerede nu, at kontakte Jon på 86 91 07 22 eller kontakt@skafferiet.dk for at indgå aftaler om forplejning til møder eller fest – husk dog på, at køkkenet først åbner d. 1. oktober.

Fester og forplejning

Fra d. 1. oktober er Café Sløjfen igen bortforpagtet, og det er derfor med Jon Ahrensbach alle aftaler om forplejning, selskaber og lån/brug af caféen skal aftales. Jon kan kontaktes på 86 91 07 22 eller kontakt@skafferiet.dk.

Det er muligt at se Skafferiet i Sløjfens grundpakker for dagsarrangementer her.

Gældende og kommende selskabsmenuer kan ses på Skafferiets hjemmeside.

 

Kontakt Sløjfen

Fra Sløjfen