Lilleåsalen

Til store møder, workshops, konferencer og koncerter kan du bruge Lilleåsalen på 350m²

Information

Størrelse: 350m²

Sidepladser: 300 i salen og 120 op trappen

Pris: 

Servicetimer: 221 kr. pr time (hverdag) – 332 kr. pr time (weekend)

Til store møder, workshops, konferencer og koncerter kan du bruge Lilleåsalen, der er en multisal på 350 kvadratmeter. Ved større arrangementer kan salen åbnes ud mod trappen. Der er plads til 300 siddepladser i salen og maximalt 120 siddepladser på trappen.

Adgang til Lilleåsalen med udstyr kan ske gennem dør 1 og 2 (135 x 200 cm) eller glasfoldeport (8,5 x 7 meter). Alle i niveau med parkeringsområde. Fra Lilleåsalen er der via mellemgang adgang til lokale 5, der kan benyttes som back-stage lokale for optrædende. I kælderen er der adgang til badefaciliteter.

Alle vinduer kan blændes helt af. Men på grund af den store glasrulleport og glasfacade mod nordvest, er det ikke muligt at lave total mørklægning af salen. Den mørklægning vi kan opnå, har dog vist sig at være tilstrækkelig, også til forestillinger der er afhængige af ren scenebelysning.

Ved mindre forestillinger kan halvdelen af salen åbnes mod trappen og danne en halvcirkelscene med mørklægningstæppe som baggrund.
Vær opmærksom på, at Lilleåsalen lånes/lejes uden opstilling, så der må påregnes udgifter til servicetimer (221 kr. pr. påbegyndt time på hverdage, 332 kr. pr. påbegyndt time i weekend og helligdage) ved brug af salen.

Kontakt Sløjfen

Fra Sløjfen