Mad og drikke


Mad og drikke

Driften af Café Sløjfen gentænkes

Sløjfens bestyrelse håber på forståelse og tålmodighed for en midlertidig løsning for cafeens drift. I forbindelse med om- og tilbygningen af Sløjfen fra august 2021-primo 2023 er der afsat midler til en udvidelse af køkkenet. Bestyrelsen er overbeviste om, at dette vil være med til at skabe grundlaget for en bæredygtig forretning for en forpagter af Café Sløjfen.

10 forpagtere gennem 16 år

10 forpagtere i Café Sløjfen gennem 16 år taler sit tydelige sprog: Det er mere end vanskeligt at skabe en levedygtig samlet løsning for cafédrift, daglig forplejning og håndtering af store arrangementer med de nuværende rammer for Café Sløjfen.

Vi har i bestyrelsen flere gange forsøgt at imødekomme skiftende forpagteres ønsker for at sikre bedre betingelser, men må konstatere, at det ikke har været nok. Vi går derfor nu i gang med at undersøge og udtænke, hvordan vi kan ændre hele grundlaget for Café Sløjfens drift. Det vil vi gøre grundigt, så vi kommer alle aspekter igennem og det kan derfor tage noget tid.

I den mellemliggende periode kunne vi vælge at lukke cafeen og blot inddrage lokalet til husets øvrige formål, men det synes vi vil være synd. Mange af byens foreninger og borgere nyder at anvende husets dejlige, lyse cafélokale med udsigt til åen til afholdelse af arrangementer og selskaber. Det ønsker vi ikke at stoppe.

Midlertidig løsning

Vi vil derfor give mulighed for, at I, mod en lokaleleje, fortsat kan anvende caféen til egne arrangementer og selskaber. Vi har allieret os med en dygtig medarbejder, Lone Rasmussen, som håndterer den daglige forplejning til bl.a. møder og kurser i huset. Lone skal også, mod aftalt timeløn, være til stede ved alle private fester som hjælp til forberedelser, efterfølgende oprydning og kontrol af køkken. Madleverandør aftales med Lone, som også tilbyder drikkevarer til festen.

Bestyrelsen arbejder på at begrænse længden af den midlertidige periode, og vi håber, at vi får opbakning til den løsning, vi beslutter os for, fra både forvaltning, politikere og borgere, og at I indtil da vil udvise tålmodighed og forståelse.

Med venlig hilsen Sløjfens bestyrelse

Café Sløjfen har ikke længere en fast åbningstid, men ønsker du at benytte den til eksempelvis din strikkeklub, kortklub, mødregruppe eller anden aktivitet, så kontakt Sløjfen på tlf. 8964 1585 for at høre mere om mulighederne for at benytte lokalet.

Du kan selvfølgelig også stadig holde dine private fester i caféen.  Der betales lokaleleje samt forbrug og rengøring, og Lone Rasmussen står, mod aftalt timeløn,  til rådighed ved alle private fester med hjælp til forberedelser og efterfølgende kontrol af køkken. Madleverandør aftales med Lone, som også tilbyder drikkevarer til festen.

Lokaleleje er pr. time: 156 kr. på hverdage og 208 kr. i weekender. Hvis lokalet er ledigt kan man, efter aftale, dække bord dagen før festens afholdelse.

Ring til os på 89 64 15 85 og hør nærmere om mulighederne eller kontakt Marianne Vollmer (mahv@favrskov.dk) eller Irene Bartholin Poulsen (ibp@favrskov.dk) på Hadsten Bibliotek.