Praktik og teknik


Praktik og teknik

Mødelokalerne på 1. sal er alle udstyret med whiteboard og flip-over. I mødelokale 2 og 3 er der mulighed for at tilslutte sin PC til opsatte skærme. Projektor og lærred til brug i de andre lokaler stilles også til rådighed. Dette aftales ved booking af lokaler.

Der er trådløst netværk i hele huset. Søg efter netværket “Favrhot” og få tilsendt en kode pr. SMS.

I depotrummet overfor Lilleåsalen er der 240 stole, 300 tynde stolehynder og 150 tykke siddepuder, 30 borde (140 x 80 cm), en talerstol og 2 stk. teaterspots med hver 4 lamper samt stige, kost og fejebakke.

Lokale 5 og 6 benyttes primært af Favskov Musikskole, men lokalerne kan bookes til mindre møder, ex. ansættelsessamtaler, coaching el. lign. På gangen ved lokale 5 og 6 er der to toiletter.

Sløjfen har 20 letvægtsscenemoduler á 100 X 200 cm med to benhøjder (60/100 cm). Der er et trappemodul til begge scenehøjder.

I Lilleåsalen er der et fast musik- og højttaleranlæg. Her til hører to trådløse håndholdte mikrofoner og en headset- mikrofon. Det er muligt at låne mikrofonstativer. Derudover er der monteret en bro med professionelt lys – brug af dette skal aftales med Sløjfen forud for dit arrangement, og kan medføre ekstraudgifter i orm af løn til lystekniker.

Der er strømudtag i hver ende af Lilleåsalen med CEE-stik på 6X16 amp. 2×32 amp. Derudover ét 1×63 amp.

I Lilleåsalen findes også et stort lærred, og der er selvfølgelig mulighed for at låne og benytte projektor her. I Lilleåsalen findes desuden et flygel, som også kan lånes efter aftale.

I Café Sløjfen kan der opstilles et mindre lydanlæg med en fast mikrofon og mikrofonstativ. Det er også muligt at booke en stor mobil skærm med tilslutning til egen PC. Husk at oplyse, om detteønskes i forbindelse med din lokalebooking.

I Café Sløjfen forefindes et klaver, som kan lånes efter aftale.