Praktik og teknik


Praktik og teknik

Mødelokalerne på 1. sal er alle udstyret med whiteboard og flip-over. I mødelokale 2 står fast et smartboard, og der er mulighed for at låne projektor og lærred til brug I de andre lokaler. Dette aftales ved booking af lokaler. Der er trådløst netværk i hele huset. Registrerede bibliotekslånere i Favrskov anvender kortnummer og pinkode ved indlogning. Andre brugere kan enten få en voucher med et midlertidigt login, eller få et login tilsendt pr. sms.

I depotrummet overfor Lilleåsalen er der 240 stole, 300 tynde stolehynder og 150 tykke siddepuder, 30 borde (140 x 80 cm), en talerstol og 2 stk. teaterspots med hver 4 lamper samt stige, kost og fejebakke.

Omklædningsrummene overfor Lilleåsalen er delt i en herre og en dameafdeling med separate indgange. Her findes også toiletter og ved siden af depotrum.

Sløjfen har 20 letvægtsscenemoduler á 100 X 200 cm med to benhøjder (60/100 cm). Der er et trappemodul til begge scenehøjder.

I Lilleåsalen er der et fast musik- og højttaleranlæg med CD-afspiller. Her til hører to trådløse håndholdte mikrofoner og en headset- mikrofon. Det er muligt at låne mikrofonstativer. Derudover er der monteret en bro med professionelt lys – brug af dette skal aftales med Sløjfen forud for dit arrangement, og kan medføre ekstraudgifter i orm af løn til lystekniker.

Der er strømudtag i hver ende af Lilleåsalen med CEE-stik på 6X16 amp. 2×32 amp. Derudover ét 1×63 amp.

 

I Lilleåsalen findes også et stort lærred, og der er selvfølgelig mulighed for at låne og benytte projektor her. I Lilleåsalen findes desuden et flygel, som også kan lånes efter aftale.

I Café Sløjfen er der mulighed for at opstille et mindre lydanlæg med en fast mikrofon og mikrofonstativ, samt selvfølgelig lån af projektor og lærred. Husk at oplyse om dette er nødvendigt i forbindelse med din lokalebooking. I Café Sløjfen forefindes et klaver, som kan lånes efter aftale.