Forårsprogram 2024

Vores forårsprogram er netop udkommet, og det er spækket med skønne og inspirerende oplevelser med et særligt fokus på fællesskab og bæredygtighed. Et program der er fyldt med inspirerende foredrag, festlige koncerter, sjove børnearrangementer og en hel masse andet.

Masser af fællesskab

Favrskov Biblioteker & Kulturhuse har en ambition om at være moderne forsamlingshuse. Huse, hvor man kan blive klogere på både det lokale og på den verden vi er en del af – og meget gerne over et godt måltid mad. Derfor præsenterer vi også en ny type arrangement i år kaldet Fællesskab på fad. En slags højskoleaften, hvor vi mødes om et dejligt fælles måltid mad, synger en sang og oplever et indslag af den ene eller anden karakter. Derudover fortsættes initiativet med fællesspisninger før de større arrangementer.

Dette forår kan I bl.a. glæde jer til at opleve koncerter med Alex Vargas, SP Just Frost og Thorbjørn Risager og foredrag med spændende folk som Frank Erichsen, Christine Felthaus, Mathilde Walter Clark og René Dahl Andersen.

Fokus på bæredygtighed

Også på bibliotekerne bliver der i foråret sat fokus på bæredygtighed i flere forskellige former. Uge 16 og 17 er Klimauger i Favrskov Kommune og uge 17 er også bibliotekernes verdensmålsuge. Derfor sætter vi i disse uger ekstra meget fokus på bæredygtighed. Det sker bl.a. med en stor Klimahandlingens dag i Sløjfen d. 20. april, hvor bibliotekerne sammen med en masse andre lokale aktører sætter fokus på, hvad vi selv kan gøre.

Kontakt Sløjfen

Fra Sløjfen