Er du vores nye afdelingsleder?

Favrskov Kommune søger to nye afdelingsledere til Biblioteker og Kulturhuse

Vi har gennem en længere periode arbejdet på at sikre en mere helhedsorienteret og tværgående løsning af opgaverne i biblioteker og kulturhuse i Favrskov Kommune. I forlængelse heraf slår vi nu to afdelingslederstillinger op, der skal videreudvikle den nye måde at arbejde på i kombination med daglig ledelse af et kulturhus og bibliotek.

Den ene som afdelingsleder for Hadsten Kulturhus Sløjfen og Hadsten Bibliotek med et tværgående ansvar for kulturområdet.

Den anden som afdelingsleder af Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hammel Bibliotek og Ulstrup Bibliotek med et tværgående ansvar for biblioteksområdet.

Læs stillingsopslaget her:
To afdelingsledere til biblioteker og kulturhuse i Hammel og Hadsten – Ledig stilling (signatur.dk)

Yderligere oplysninger
Vi holder 1. samtalerunde den 14. november og 2. samtalerunde den 25. november 2022.

Imellem samtalerne gennemføres personlighedstest og tilbagemelding herpå.

Tiltrædelse forventes 1. januar 2023.

Hvis du har lyst til at høre mere om stillingerne er du efter den 24. oktober meget velkommen til at kontakte kultur- og fritidschef Ulla Egeberg på 2810 1369.

Søg jobbet
Send din ansøgning til Favrskov Kommune senest søndag 6. november 2022 via nedenstående link. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job

Kontakt Sløjfen

Fra Sløjfen