Aktuelt


Ny bestyrelse i Sløjfen

På brugermødet d. 14. marts 2022 var der valg til bestyrelsen. Efter konstitueringen ser den nye bestyrelse således ud:

Michael Jensen – formand, brugervalgt

Jane Stampe Christensen – næstformand, brugervalgt

Dorthe Gårdbo – brugervalgt

Joan Pank – valgt af kulturpartnere og supportere

Mette Sandahl – leder af Favrskov Musikskole

Marianne Hyldal Vollmer – udpeget af medarbejderne

Lene Bjarke Skov – sekretær fra 1. april

Suppleant – Anders Wadsholt

 

Sløjfens kulturpartnere- og supportere

Her præsenterer vi Sløjfens partnere og supportere. Vil du også gerne støtte dit lokale kulturhus, kan du læse mere om ordningen her eller kontakte kulturhusmedarbejder Marianne Hyldal Vollmer: mahv@favrskov.dk eller  på tlf. 8964 1585

Sløjfens kulturpartner – EDC Huset Hadsten

Jette Eriksen er indehaver af EDC Huset i Hadsten og Hinnerup, og så er hun også kulturpartner i Sløjfen. “Lokal samhandel, lokale relationer og lokalt samarbejde er enormt vigtigt for mig både forretningsmæssigt og personligt. Jeg mener, at vi lokalt skal støtte op om hinanden og de lokale kræfter, der gør en indsats. Sløjfen er en kulturel vinkel på det lokale samarbejde, og det vil jeg rigtig gerne bakke op om. Samtidig ligger det mig meget på sinde, at vores sponsorat i Sløjfen kommer så mange til gode som muligt. Derfor udlodder vi ret konsekvent vores ‘sponsor-fryns’ som eksempelvis koncert- og foredragsbilletter til alle, som ønsker at deltage i vores Facebook-konkurrencer,” siger Jette om sit valg om at blive kulturpartner hos os. Og hun fortsætter: “Og så synes jeg, at det er virkelig positivt at samarbejde med jer i Sløjfen, og vi oplever gang på gang god service, når vi har brug for jeres hjælp. Tak for det!”

Sløjfens kultursupporter – Favrskov Revyen

Jens-Ole repræsenterer Favrskov Revyen og han fortæller, at de er meget glade for at være en af Sløjfens kultursupportere. “Vi er utroligt glade for at være i huset”, forsætter Jens-Ole, “og vi værdsætter det gode samarbejde med medarbejderne i Sløjfen. Favrskov Revyen sætter pris på faciliteterne i kulturhuset og på kulturen som er til stede i netop kulturhuset”. Jens-Ole siger: ”Det ville ikke være det samme, hvis vi skulle optræde i en gymnastiksal. Kulturhuset Sløjfen emmer af kultur og er med til at Favrskov Revyen fremstår professionelt”.

Sløjfens kulturpartner – Hadsten Fri Fagskole

Hadsten Fri Fagskole Linieskolen har gennem mange år været en god og trofast samarbejdspartner for Sløjfen. Vi har bl.a. i fællesskab arrangeret koncerter, elever fra skolen har deltaget i foredrag og elever har planlagt og afviklet workshops på biblioteket. Forstander Inge-Dorte Wandall ser samarbejdet med Sløjfen som en mulighed for at netværke med andre i lokalsamfundet. Inge-Dorte interesser sig for at møde andre i kulturlivet, da det giver god mulighed for at sparre med hinanden og udnytte hinandens kompetencer. Hun synes at Sløjfen er et godt sted men kunne godt tænke sig, at der kommer endnu flere tilbud til de unge. Hun anerkender dog også, at det er en svær målgruppe at nå. En ide til at nå de unge kunne være at invitere en youtuber.

Sløjfens kultursupporter – Bogormen

Marie-Louise fra Bogormen Hadsten synes, at Sløjfen er et godt sted at slå sine folder og samtidig et sted, der er med til at holde på folk. Et sted med gode faciliteter. Hun er glad for det gode samarbejde, der udspringer i et fælles ønske om at holde kulturen i gang. Som Marie-Louise siger, så er vi jo i samme båd. Marie-Louise ærgrer sig over at caféen ikke er oppe at køre. Hun synes, det kunne være dejligt, hvis der var en velfungerende café. Det ville give noget ekstra til byen og være med til at skabe et samlingssted for byens borgere, både før Sløjfens arrangementer og i private sammenhænge, hvor man mødes med venner og familie.

.

Sløjfens kulturpartner – Sparekassen Kronjylland

Ellen Toft og Anders Skovgaard Juel fortæller, at de er meget glade for at støtte kulturhuset. De sætter stor pris på fribilletterne, som sparekassen har valgt at give til deres kunder. For Sparekassen Kronjylland er det vigtigt at deltage i de lokale netværk og aktiviteter, og kulturhuset er en af de vigtige institutioner i Hadsten. Huset fortjener derfor meget mere opmærksomhed, så endnu flere kan få gavn af de mange aktiviteter i huset. Både Ellen og Anders synes, det kunne være fantastisk, hvis caféen kom op at køre igen – det mangler vi i Hadsten! Vi er glade sponsorer i kulturhuset og vil gerne være med til at reklamere for – og bruge – huset og dets mange muligheder, siger Ellen og Anders.

Sløjfens kultursupporter – Hadsten Blomster

Dorthe og Lars fra Hadsten Blomster er enige i, at de støtter Sløjfen for at sikre at byens kulturhus ikke lukker ned. De ønsker at støtte op om kulturen og støtter bl.a. revyen i byen. De er glade for fribilletterne, som de bruger privat. Begge er glade for Sløjfen som den er. Det er et fedt sted, siger Dorthe. Lars synes rent personligt, at Sløjfen skal tilstræbe at være mere mangfoldig og formå at nå bredere ud. Han drømmer om at pladsen udenfor skal forbedres. At man får etableret en professionel skaterbane. Han er sikker på, at det kunne blive et trækplaster til byen.

Sløjfens kulturpartner – Hadbjerg Tømrerfirma

Hadbjerg Tømrerfirma er relativt nye som kulturpartnere, men nyder at støtte op om lokalsamfundet. For både Claus og Christina er det betydningsfuldt at bakke op om hinanden lokalt og støtte lokalkulturen. De savner at få mere information om de andre samarbejdspartnere. Måske kunne man bruge hinanden mere end man gør i dag, siger Christina. De nævner at de synes det er vigtigt, at der er noget interessant at tage i Sløjfen efter. Det er fedt hvis der er et bredt program, så både yngre og ældre synes det er interessant.

Sløjfens kultursupporter – Hadsten Farvehandel

Inge fra Hadsten Farvehandel støtter Sløjfen, fordi hun synes det er vigtigt at byens kulturhus bliver ved med at eksistere. For Inge er det vigtigt, at huset med tiden kan blive et endnu mere attraktivt sted for endnu flere af byens borgere. Rent personligt drømmer hun om, at der kommer en svømmehal i Sløjfen, men indrømmer med et smil at det nok er utopi. Inge fortæller, at hun indimellem ikke får anvendt fribilletterne, hun får i forbindelse med sit medlemskab af Sløjfen. Hverdagens daglige gøremål sluger hendes tid og hun glemmer simpelthen at få dem anvendt.

Sløjfens kulturpartner – Mester Jacob

Anette og Jacob er meget glade for at kunne benytte Sløjfens lokaler i forbindelse med Kagens Dag. Anette fortæller: ”Vi er glade for at Sløjfen bakker op om det gode arrangement, hvor alle pengene ubeskåret går til et godt formål – helst til noget i lokalsamfundet. Vi elsker at være i caféen, hvor der er et dejligt lysindfald”. Hun indrømmer at de ikke bruger deres medlemskab af Sløjfens Erhvervsklub. De synes godt om tilbuddene og synes ideen er god, men I hverdagens travle program glemmer de simpelthen at benytte sig af dem.

Sløjfens kultursupporter – Frisør Joan

Joan fortæller: ”Det lokale samarbejde fungerer godt. Vi gør alle sammen et kæmpe arbejde og vi arbejder alle på at få hjulene til at køre.” Ved at være med i Sløjfens Erhvervsklub får Joan en fornemmelse af, hvad Sløjfen gør. Hun er glad for fribilletterne, da det gør hende opmærksom på Sløjfens tilbud. Samtidig er det godt at deltage i diverse arrangementer, da det giver hende mulighed for at debattere arrangementerne med hendes kunder. Igen noget som støtter op om lokalfølelsen, siger Joan. Hun tilføjer at det er rart med Thomas Rathsack foredraget – det er godt med noget mandehørm til byens mænd. Det må der godt komme mere af, mener Joan.

Sløjfens kulturpartner – Rema 1000:

En af Sløjfens kulturpartnere er Rema 1000. Personligt ønsker købmanden Claus at støtte op om det lokale i Hadsten by. Ifølge Claus er det vigtigt at sørge for at kulturhuset ikke dør ud. Det er vigtigt for ham, at holde kulturen i live og hvis man ønsker det, må man selv deltage og støtte op om det, mener Claus. Fribilletterne bruges både til personalet og til kunderne. For Rema 1000 er det dejligt at kunne give kunderne en god oplevelse i deres egen by. Han fortæller at der ved konkurrencerne om fribilletter til et af Sløjfens arrangementer, altid er stor aktivitet og det skaber en masse glade kunder.

Sløjfens kultursupporter – Elgaard-Mancom:

Jan Erik Elgaard fra Elgaard-Mancom ser sig selv som lokalpatriot og mener, at det er vigtigt at man som lokal virksomhed støtter op om det lokale. Han ser samarbejdet med Sløjfen som givtigt, idet han mener at kultur binder os sammen. Han siger ”Sløjfen er fremtidens forsamlingshus. Et sted der gør det attraktivt at bo her.”

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]