Klub Sløjfen


Klub Sløjfen er for dig som gerne vil støtte byen kulturhus og samtidig få en række fordele.

Som medlem af Klub Sløjfen modtager du nyhedsbreve (e-mails) om arrangementer og events i Sløjfen, og du vil blive inviteret til kunstudstillinger og ferniseringer på Hadsten Bibliotek og i Sløjfen. Som medlem af Klub Sløjfen vil du blive inviteret til eksklusive arrangementer, som er forbeholdt Klub Sløjfens medlemmer, og du vil kunne få mulighed for at påvirke arrangementsudbuddet i Sløjfen.

Klub Sløjfen vil løbende blive udviklet, så den kommer til at tilbyde endnu flere nye og spændende muligheder for dens medlemmer.

Medlemskab tegnes for et år af gangen, og koster 100 kr. pr. år. Medlemskabet følger kalenderåret, således at uanset om et medlemskab er tegnet i januar eller juli samme kalenderår vil det udløbe ved årets udgang. Medlemskab kan ikke refunderes, men kan til enhver tid opsiges.

Alle medlemmer modtager ved indmeldelse et medlemskort, et velkomstbrev og gældende program for Biblioteker og Kulturhuse i Favrskov. Oprettelse af medlemskab foregår på Hadsten Bibliotek, og det eneste krav for at blive medlem er, at du har en e-mailadresse, da alle informationer, tilbud og nyheder annonceres per mail.