Sko/Torp

04/04/2019 - 20:00

Det populære band fejrer 30 års jubilæum ved at præsentere masser af nyt og naturligvis det bedste af det gamle.

Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig allerede til at turnere rundt i 2019, som på mange måder vil være et særligt år for dem. De kan fejre 30 års jubilæum sammen, og det gør de med en helt ny samling sange, der udkommer i november 2018 på albummet #skotorp7.

”Det kommende album er lidt noget andet end de seneste plader, vi har udgivet. Vi har en følelse af at have ryddet op og er gået i gang med noget nyt. Det er, som om vi nærmest er startet på en frisk, og derfor minder den nye plade på nogle måder om vores første,” afslører Søren Sko og sætter ord som ”frisk”, ”moderne” og ”lettere dansant” på pladen.

Sammenligningen med debuten vil formentlig blive godt modtaget af de tusinder af danskere, som hvert år oplever bandet på en af landets små som store scener. Mange har været med fra starten i 1990, hvor Sko/Torp nærmest dukkede op ud af ingenting med albummet On A Long Lonely Night, der med et salg på mere end 200.000 eksemplarer satte rekord som det bedst solgte danske debutalbum.

04/04/2019

Hadsten Kulturhus Sløjfen