Kunsthåndværk

1 marts - 12:00 - 29 marts - 12:00

Projekt Uanset udstiller i marts måned på Hadsten Bibliotek

Projekt Uanset er et beskæftigelsestilbud, der udbydes af jobcentret, til borgere, der er langt væk fra arbejdsmarkedet. Borgere som har brug for et forløb, hvor der både arbejdes på at udvikle arbejdsevne og på at genopbygge hverdagen. Målet med projektet er at flytte borgerne fra offentlig forsørgelse til lønnet arbejde.
I værkstederne hos Projekt Uanset, der holder til i en tilbygning til Hadsten Fri Fagskole på Østergade 77 i Hadsten,  produceres der lækkert boliginteriør, og der arbejdes blandt andet med ideudvikling af nye produkter og en fast produktionslinje, hvor der lægges stor vægt på bæredygtighed og re-design. Værkstedet fungerer som en arbejdsplads, hvor der stilles krav, og hvor den enkelte har ansvar for specifikke opgaver.

Start:
1 marts - 12:00