Irsk aften med Jane & Shane

3 marts - 20:00 - 22:00

Lions klubberne i Favrskov arrangerer nok engang irsk aften i Sløjfen. I år med Jane & Shane på scenen.

Køb billetter til koncerten her

Efter et års spillepause, hvor Jane har været på barsel, er Jane & Shane nu igen klar til at indtage de danske musikscener. De glæder sig til at se deres trofaste publikum igen og til at præsentere helt ny-skrevne numre.
Populariteten er ikke til at tage fejl af – udsolgte huse over hele landet,  når Jane & Shane med dygtighed, stort talent og varme tager publikum med storm. De har spillet til slotskoncerter, i kirker, musikforeninger, kulturhuse, festivaler og pensionistforeninger – små og store steder – og altid for et begejstret publikum.

Der er mulighed for fra kl. 18 at spise inden koncerten. Overskuddet fra arrangementet går til velgørende formål.

Billet til koncerten koster 150 kr., mens koncert inkl. spisning koster 275 kr.

3 marts

Lions