Harmoniorkesteret Tonica: Forårskoncert

7 april - 14:00 - 16:00

Tonica har valgt Kulturhus Sløjfen til at byde foråret velkommen og håber at mange vil tage plads i salen og høre på det righoldige repertoire vi har valgt. Der vil være noget for det klassiske øre i Shostakovich Folk Danses over lidt Gustav Holst til Big Band, Charlie Chaplin og videre til den helt aktuelle Bohemien Rhapsody.

Dirigent: Boris Kertsman

Solister: Anders og Marius Bøwadt

Billetter . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .    kr. 85

Billetter medlem af Ældresagen . . .   kr. 70

Billetter under 16 år                           Gratis

Billetter fås ved indgangen eller på Billetto.dk

Tonica er glade for at kunne præsentere to af orkestrets egne unge som solister, Anders på trombone og Marius på Alt sax. Tvillingebrødre og kun 15 år gamle. De spiller hver for sig to gange kakao for trommehinderne og er udover at være medlemmer i Tonica også med i Danmarks bedste ungdomsharmoniorkester, der netop i marts er gæster i Aarhus med Tonica som værter.

Der er naturligvis mere på programmet. Kom og lyt og få en god oplevelse sammen med os.

For at få hele ensemblet til at yde det bedste, har vi Tonica´s egen dirigent Boris Kertsman, der også er trompetist i West-Eastern Divan Orchestra, der med Daniel Barenboim i spidsen hvert år turnerer verden rundt.

Sidst, men ikke mindst, med et medlevende og feststemt publikum i den dejlige Lilleåsal i Hadstens Kulturhus er der lagt op til en oplevelsesrig, musisk og fornøjelig eftermiddag.

Harmoniorkestret Tonica