Folkeklubben

19 oktober - 20:00 - 22:00

Begivenhed Navigation

Sol over Danmark når Folkeklubben gæster Sløjfen til oktober.
Køb billet til koncerten her
Folkeklubben afsluttede i april en lang forårsturné, der vil gå over i historien som deres til dato mest succesfulde og samtidig mest turbulente. Sygdom, død og fulde huse i en stor pærevælling:

”Kaos til trods spillede vi vores måske bedste koncerter nogensinde. Og da vi kunne mærke en efterspørgsel fra en del spillesteder, hvor vi endnu ikke havde spillet før, har vi – som de spillemænd vi nu engang er – valgt at forlænge ”Det Perfekte Slag”-touren til efteråret.”, lyder det fra Kjartan, Rasmus og Rasmus.

Orkesterets 3. album ”Slå flint!” blev modtaget med en perlerække af flotte anmeldelser og gik direkte ind som nummer 1 på den danske albumhitliste. Albummet blev af musikmagasinet Gaffa kåret som årets danske udgivelse og det er disse sange og et bagkatalog fyldt med hits om fedterøve, Danmarksfilm og andre opsange, man kan opleve til efteråret. Rygtet vil vide, at der vil snige sig et par nye sange med på landevejen”.

Kom og oplev den travle trio i Sløjfen til oktober

Torben Ulrich og ”Det perfekte slag”

Albummet ”Slå flint!” er pladen, der fuldender en trilogi, som startede med ”Nye Tider” i 2013 og ”Danmarksfilm” i 2014. Inspireret af den ikoniske tennishelt Torben Ulrich og hans frisættende filosofi om at gå efter det perfekte slag i stedet for at tænke på sejr eller nederlag, er Folkeklubben gået efter at lave dén frigjorte og legende plade, som kun erfaringen fra efterhånden 600 koncerter rundt i landet giver.

Førstesinglen ”Overlæge Jacobsen” har været 30 år undervejs, mens de fleste sange på albummet er skrevet og indspillet under en heftig turnéaktivitet, der har spændt vidt fra sognegårde, kroer og musikforeninger over rockklubber, spillesteder og festivaller. Det er rendyrket folk, store (p)opsange samt hårdtslående rock’n’roll, bundet sammen af dét tekstunivers, der umiskendeligt er Folkeklubbens.