Favrskov Revyen: 10-hi

21 marts - 19:30 - 24 marts - 22:00

Favrskov Revyen spiller i år for 10. gang i Hadstens Kulturhus Sløjfen og har derfor kaldt årets forestilling for; ”2018 10-HI!”

Køb billet til forestillingen her

Billetsalget er allerede godt i gang og det går forrygende, fortæller revyens administrator Jens-Ole Hesel. ”Aldrig før har vi solgt så mange billetter så tidligt og det tegner til, at vi snart allerede har udsolgt til fredag aftens forestilling.”

Det var Gregers Petersen der i efteråret 2008 spurgte Poul Erik Højer om han ikke kunne tænke sig at genoptage traditionen med revy i Hadsten og i foråret 2009 slog man dørene op til den første revyforestilling og i 2018 spiller man således for 10. gang.

I 2011 stiftede man en forening og efterhånden har man fået bygget en hel organisation op om revyen med formand, administrator, instruktør, produktionsleder, aktører, orkester, sufflør, lyd-, lys-, kostume-, scene-folk og i år er der for første gang også en koreograf med.

”Ja vi forsøger jo, at løfte overliggeren en kende hvert år. Sidste år styrkede vi orkestret med en guitarist, så vi har et særdeles velspillende orkester på nu fire mand og i år har vi så suppleret med koreografen Glenn Rasmussen.”

”Kenn Lund Nielsen der har været med på aktørholdet de seneste par år har sagt ja til at være instruktør på årets forestillinger. Kenn underviser i drama og har været instruktør på adskillige forestillinger og revyer og har til sommer hovedrollen som Von Trapp på Busbjerg, så det er en kompetent herre vi har fået i spidsen for instruktionen” fortæller Jens-Ole Hesel”.
Og revyholdet glæder sig. Teksterne er som sædvanlig forfattet af holdet selv med bidrag fra flere lokale idémagere.

Der spilles fire aftner fra onsdag d. 21. marts og til og med lørdag d. 24. marts. Billetter kan købes på Hadsten Bibliotek eller på www.favrskovrevyen.dk

Start:
21 marts - 19:30