Aktuelt


Sløjfens kulturpartnere- og supportere

Her præsenterer vi Sløjfens partnere og supportere- Vil du også gerne støtte dit lokale kulturhus, kan du læse mere om ordningen her eller kontakte næstformand for Sløjfens bestyrelse Mona Gleerup på tlf. 21 25 10 46.

Sløjfens kultursupporter – Frisør Joan

Joan fortæller: ”Det lokale samarbejde fungerer godt. Vi gør alle sammen et kæmpe arbejde og vi arbejder alle på at få hjulene til at køre.” Ved at være med i Sløjfens Erhvervsklub får Joan en fornemmelse af, hvad Sløjfen gør. Hun er glad for fribilletterne, da det gør hende opmærksom på Sløjfens tilbud. Samtidig er det godt at deltage i diverse arrangementer, da det giver hende mulighed for at debattere arrangementerne med hendes kunder. Igen noget som støtter op om lokalfølelsen, siger Joan. Hun tilføjer at det er rart med Thomas Rathsack foredraget – det er godt med noget mandehørm til byens mænd. Det må der godt komme mere af, mener Joan.

Sløjfens kulturpartner – Rema 1000:

En af Sløjfens kulturpartnere er Rema 1000. Personligt ønsker købmanden Claus at støtte op om det lokale i Hadsten by. Ifølge Claus er det vigtigt at sørge for at kulturhuset ikke dør ud. Det er vigtigt for ham, at holde kulturen i live og hvis man ønsker det, må man selv deltage og støtte op om det, mener Claus. Fribilletterne bruges både til personalet og til kunderne. For Rema 1000 er det dejligt at kunne give kunderne en god oplevelse i deres egen by. Han fortæller at der ved konkurrencerne om fribilletter til et af Sløjfens arrangementer, altid er stor aktivitet og det skaber en masse glade kunder.

Sløjfens kultursupporter – Elgaard-Mancom:

Jan Erik Elgaard fra Elgaard-Mancom ser sig selv som lokalpatriot og mener, at det er vigtigt at man som lokal virksomhed støtter op om det lokale. Han ser samarbejdet med Sløjfen som givtigt, idet han mener at kultur binder os sammen. Han siger ”Sløjfen er fremtidens forsamlingshus. Et sted der gør det attraktivt at bo her.”